Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mihaela Luca Gnld
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse naturale biologice
16 lei
Brand
Suplimente nutritive
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SUPLIMENTE NUTRITIVE

“Eşti ceea ce mănânci” este mai mult decât o afirmaţie amăgitoare prin care mama îşi determină copilul să mănânce corect. Este purul adevăr.

Este de mirare că sănătatea este în declin într-o lume a produselor de fast-food? Într-o zi oarecare, 95% din populaţie nu asigură corpului necesarul de alimente pentru menţinerea unei condiţii de sănătate bune. În aceeaşi zi, 75% din populaţie consumă alimente care de fapt dăunează sănătăţii.

Când nu primeşti ceea ce ai nevoie şi consumi prea mult din ceea ce nu ai nevoie, regimul alimentar este deficitar şi te expui astfel posibilităţii de a dezvolta o serie de efecte negative legate de deficitul nutriţional.

GNLD a creat produse nutriţionale menite să te ajute să compensezi acele lipsuri din regimul alimentar personal.

Veţi vedea că produsele GNLD nu sunt produse care dau dependenţă sau de tip „drog”. De ce? Deoarece GNLD studiază şi produce suplimente alimentare care fac parte din ciclul natural de alimentaţie umană, şi acest lucru de aproape 50 de ani. Nu am folosit şi nu vom folosi niciodată în alcătuirea produselor noastre componente de materie primă care nu sunt recunoscute ca sigure pentru regimul alimentar.

Pentru că sănătatea dumneavoastră este valoarea dumneavoastră cea mai de preţ, suntem foarte serioşi în ceea ce facem.
Din Gura in Gura